Bel direct

Stroopwafels van Casteleijn: Het fijnste van het beste!

divider-goud-new

Missie

Casteleijn Patisserie Specialiteiten is een familiebedrijf. Passie voor het bakkersvak en professioneel ondernemerschap met oog voor de wereld om ons heen komen bij ons samen. Als moderne industriële bakkerij maken wij hoogwaardige kwaliteitsproducten en zijn we specialist in (biologische) stroopwafels en gevulde biscuits en overige koekproducten. Wij investeren in langdurige relaties met onze klanten en medewerkers. Versbeleving en klantspecifieke oplossingen staan bij ons centraal!

Visie

Casteleijn Patisserie Specialiteiten is er van overtuigd dat de unieke combinatie van een modern bakkersbedrijf en liefde voor het vak ervoor zorgen dat iedereen, op elk moment van de dag, kan genieten van met zorg bereide bakkerijproducten. Hiervoor worden continu nieuwe ideeën uitgewerkt, in samenspraak met onze klanten over de hele wereld.

Past uw visie bij de onze, dan gaan we graag in gesprek!

Export

De omzet van Casteleijn Patisserie Specialiteiten komt voor een steeds groter gedeelte uit de export. Wij kunnen ons verheugen in een toenemende belangstelling van buitenlandse klanten, vooral uit Europa. Inmiddels komt u de traditionele Hollandse producten van Casteleijn Patisserie Specialiteiten in ruim 30 landen tegen. We hebben er dus nog 165 te veroveren. U vind ons niet alleen in West-Europa, maar zelfs in Canada of Zuid Afrika waardeert men de Hollandse lekkernij.