BRC en IFS Certification

We are happy to announce that we have reached again a nice score and our BRC en IFS certification for the next 12 months is up to date again. A good guarantee for a perfect quality! (You can view them under the button quality)

PLMA 2017

Thanks for your visit to PLMA 2017. The next days we will contact you regarding your inquiries and the follow-up.

Greetings from our Sales Team

Delfts Blauwe lijn gerestyled

Recent is de lijn Delfts Blauw uitgebreid en enkele soorten gerestyled.

Heeft u interesse in de details, neem dan contact op met Simon Brouwer via 0182-354 111.

Thanks for your visit at PLMA 2016

Thanks for your visit! We hope to meet you again in 2017. The next days we will work on the requested information and send to you.

Uitbreiding Delfts Blauwe serie

We zijn trots om een tweetal nieuwe producten te introduceren. In de vorm van Amsterdamse grachtenpanden hebben we een roomboterkoekje en een speculaasje ontwikkeld. De doosjes zijn zowel liggend als staand te presenteren. De eerste productie is inmiddels ingepland voor begin september, wilt u ook als een van de eersten van start, neem dan snel contact op met ons.

Thanks to all PLMA visitors

Thanks for visiting us at PLMA 2015 in Amsterdam!

Biofach 2015 Neurenberg

Casteleijn is op 11 februari aanwezig op de Biofach in Neurenberg. Wilt u een afspraak maken, neem dan contact op via info@casteleijnbv.nl of bel 0182-354 111. Tot dan!

Nieuwe foto’s toegevoegd

De website is nu echt af. Prachtige foto’s toegevoegd van de productie van onze heerlijke stroopwafels en koeken (met dank aan Corlieske Fotografie)

Ook de pagina met de contactgegevens is nu voorzien van actuele foto’s van onze medewerkers, zodat u er een gezicht bij hebt.

De vierde generatie aan zet

Introductie Delfts blauw

Onze nieuwe verpakkingslijn Delfts Blauw is recent aan de eerste klanten uitgeleverd. Een aansprekend design met Nederlandse molens in de beroemde Delfts Blauwe lijn, voorziet in een behoefte. Een typisch product als een roomboter gevulde stroopwafel hoort natuurlijk in een herkenbare Hollandse verpakking.

Naast een traditionele toefzak met 8 wafels, bieden we in dezelfde stijl ook een duopack en een blokbodemzak met mini stroopwafels aan. Ziet u ook kansen in uw afzetgebied, dan bespreken we graag de mogelijkheden. Neemt u dan contact op met Simon Brouwer via 0182-354 111.